Hålet…

Ja, jag har då legat och lipat!

Därför har jag varit tyst -Aldrig skriva i affekt! Däremot har jag tyckt väldigt synd om mig själv, och det är okej men jag klarar inte av pittyfeelings då sådana inte leder till något gott. Det är mycket frustration i mitt liv och det driver mig till tårar och det finns inget konstruktivt i det sättet att vara.

DÄRFÖR har jag bett min omgivning om hjälp! Å gode gud vad jag älskar mina vänner och mina föräldrar! Igår kom min fantastiska vän och hämtade mig för en tur till Coop -Där vi handlade i varsin del av vagnen! Sådant värmer mig oerhört. Får mig att skratta. Får mig att kravla fram ur hålet!

Så dagen började 05:53 med att jag skickade in min deklaration via sms och fick bekräftelse per omgående! En ypperlig start på dagen. Därefter har jag lyckats lokalisera lite personer som kanske kan ge mig lite svar angående turen till Huddinge.

En annan sak jag bevittnat är att se hela min fasad (inklusive dom florstunna fönstren) bli tvättad med högtryck -Som att befinna sig i en biltvätt ungefär!

Kanske behöver man lite tid i hålet för att sedan kunna välja om man vill stanna där eller inte?! Jag vet inte! Det enda jag vet är att jag inte gillar att ligga där och tycka synd om mig själv! Det är okej i en lagom dos, sedan måste det vara nog. Jag tänker att det är exakt SÅ man blir en bitterfitta av rang. Kanske inte?!

En sak är säker -Nu skall jag UT och gå!

Jag skall lyssna på Tomas Di Levas nya låt ”Ord och inga visor” för det är bland det bästa jag hört på väldigt länge. Texten är fantastisk! Å sådant uppskattar jag!

//a

Di Levas officiella video på You Tube om någon vill spana/lyssna in den!

Etiketter: , ,

8 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Kram till dig!! Nu ser för övrigt fönstren för tragisk ut… Högtryck är nog inte NOG efter fasadtvätten 🙂 //a

  1. Anders

    Hang in there girl, everything vill be fine!

    ”Hope is being able to see that there is light despite all of the darkness.”

    – Desmond Tutu –

    ”If patience is worth anything, it must endure to the end of time. And a living faith will last in the midst of the blackest storm.”

    – Mahatma Gandhi –

  2. Caanita

    Har saknat dina rader på bloggen. Men du ska inte känna att du tycker synd om dig själv, jag tycker att människan har all rätt att ibland vara ledsen, nere och deppig utan att behöva skämmas och be om ursäkt.
    Dessutom har du en förmåga som få, att komma fram, skaka av dig och återigen glädja oss andra med dina underfundiga och vardagsnära rader.
    Kram på dig!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Tack för dessa rader! Jag tycker nig som du att det är mänskligt att vara ledsen -Därför skriver jag även om det för att vara sann å uppriktig! Dock tror jag ett inlägg i ”den känslan” mest skulle påminna om ”Vita arkivet” 😉 Därför vill jag få ordning å perspektiv på läget! Men nu… Vardagsspaning på diskbänksrealismnivå är ON! Kram //a

  3. Evelina

    Har också saknat dina inlägg och tänkte att du kanske var dålig. Man har rätt att vara ledsen och nere ibland! Hoppas att det känns bättre nu. Kram på dig

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Kram till dig!! Du ska få mail när jag sitter vid datorn 😀 //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.