Kreativt!

Efter en bra stund av ”Kung Kaktus” erbjöds somliga att bada bastu.

Jag kom på att… Varför inte låta bastugänget ha hela gamla plaskpoolen inne i bastun denna dag?! Låta sjön ”komma in”. Värsta spa anläggningen liksom. Eftersom det är på tok för kallt för bad ute!

Bastun intogs och jag skulle bara hämta ved och mera anpassad tvål… Ldb Jasmine var inte aktuellt för sällskapet. Som gick från två till tre.

När jag återvände ner till bastun var det redan värsta elden i kaminen. Allt varmvatten förbrukat och en person hade tagit på sig uppgiften att blanda skum… HeELa poolen var full av skum.

Så jag gick upp och lovade alla andra (icke-bastare) att ta på mig ansvaret för rengöring post-bastu.

  
Så jag har skrapat skum, har stått med vattenslang och spolat bastulavar, golv, hinkar och baljor. Att det bara var så lite skum utanför bastun gjorde mig seriöst förvånad -Förväntade mig en alp. Minst!

Dom som badade bastu upplevde att det blev för mycket skum så dom drog helt enkelt ut och sköljde av sig i sjön! Poolen var alltså optimistiskt, positivt, roligt MEN tyvärr inte nog!

//a

PS: imorgon ska jag träffa min sambo =Tvättmaskinen! Börjar vara urakut.

4 kommentarer

  1. Caanita

    Men visst är det ändå härligt när man kan stå med vattenslangen och bara ösa på? Inga trasor som ska göras rena och bara att lufttorka. Så brukar jag tänka när jag skurar rent utemöbler, altan osv. Önskar att jag kunde göra likadant inomhus, men har inte vågat pröva ännu………….

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Eller hur?!?!? Men du… Om du testar (inomhus) är jag idel öra att höra resultat! 😀 Vore onekligen väldigt praktiskt och tidsbesparande!! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.