Djupt… Väldigt djupt!

Ja, alltså strax efter 21 stod jag på Pressbyrån och köpte mig en korsordstidning, en chokladbit och en Cola…. Sedan åkte jag hem. Gick i säng rätt tidigt.

Vilken natt säger jag när jag äntligen vaknat och började bena upp drömmarna!

Drömmarna (pluralis) har handlat om att jag DRÖMT! Jag drömde alltså att jag drömde att jag gick i sömnen och ramlade ur sängen! Jag drömde att jag DRÖMDE att jag tältat och att allt var dränkt i vatten!!! 

Jag bara undrar…. Vad är det för fel på enkla drömmar? Måste man vara så invecklad att man drömmer att man drömmer?! Det var i alla fall rätt komiskt att försöka reda ut vad jag egentligen drömt om, så jag gissar att jag varit rätt trött!

Jag skyller på migränen som slog till i fredags! Det är verkligen inte att leka med för man blir onekligen utslagen.

Idag skall jag ta emot mera bär och jag skall bara vara! Kan behövas efter denna natt -Korsord är bevisligen värsta röjet att avsluta en kväll med!

//a

2 kommentarer

 1. Lucas Lund

  Hallå!

  Jag brukar också drömma att jag drömmer och ibland drömmer jag att ”Oj den drömmen är det länge sen jag drömde – då nya avsnitt av den gamla drömmen fortsätter”

  Men det är väl bara att drömma vidare!

  Lev och må!

  /Stuggrannen

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Nya avsnitt av drömmars drömmar *skrattar* Jösses hur det undermedvetna kan jobba :-) Hoppas ni fått bada i s.j.ö.n! Grämer mig till max att det inte blivit ett enda dopp! Kram //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>