Kalejdoskopisk höstskörd…

Idag tänkte jag slå ett slag för ärligheten och sanning…

För jag skall till frisören och det är väldigt poppis (jag är inget undantag) att visa upp resultatet! Så det slog mig när hade tvättat och torkat mitt hår att… This is it!

IMG_5935

 

Det är banne mig så HÄR man ser ut efter sommar, sol och bad… Nu har ju jag varken solat eller badat särskilt hårt men jag misstänker att narkos, mediciner och bukspottkörtelinflammation också kan påverka hur tusan barren ligger… För övrigt vill jag även påtala att färgen på eländet skiftar i ett kalejdoskopiskt spektrum som saknar vetenskapligt motstycke! Därför fick bilden bli svartvit!

I allafall… Det är så här man inte vill se ut när man skall börja jobba, och det är DÄRFÖR jag fått vänta i tre veckor på att lyckas få en tid hos frisören som faktiskt passade!!! Så det är förmodligen inte b.a.r.a jag som har en ”frisyr” som slutat fungera!!!

Med det sagt måste jag konstatera att jag tycker uppriktigt synd om min frisör… Kanske skall ta med en kaka eller en omeprazol åt honom?!

//a

PS: Bärga HÖ får en ny innebörd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>