Kock sökes…

Håret blev ju fantastiskt BRA igår! Min frisör är ett geni, lugnt och metodiskt tog faktiskt en frisyr form.

Innan frisören hann jag även springa in till Frida på Eevas och tackvare henne och min egen blixtsnabba förmåga att få av och på kläder hann jag testa en hel del kläder och faktiskt hitta andra byxor än tråkjeans!

Så jag var helnöjd när jag kom hem… Där vid 17:30 på kvällen. Jag var också väldigt trött. Så jag laddade en stund innan jag tog tag i middagen. För jag tänkte minsann göra en PAJ!

Jepp, jag hade laddat för att göra en paj, för paj är gott och paj blir mycket mat som är lämplig att frysa in -Här skulle förberedas för vardagen!

Min chef sa en gång ”-Det händer alltid mycket saker runt dig Anna!” dom orden hörde jag igår -För jag har aldrig i hela livet varit med om en värre flopp, matlagningsmässigt. Runt 20:30-tiden (jag började alltså 18:00 med maten!!) fick jag finna mig i att äta lite ”pajfyllning” och på allvar fundera om ”Linas matkasse” kanske är något för mig. Det var så illa att jag inte ens orkade ta en bild på katastrofen i köket -Då är det illa!

Såååå idag skall jag  bära ut sopor med en kasse paj som blev så bränd, svart, simmig, konsigt och skitäcklig. Jag skall få undan alla formar, plåtar som behövdes när jag hade äggstanning över precis hela ugnen och som jag i vild förtvivlan försökte fånga upp. Jag måste skrapa plåten som jag slutligen lyckades smacka ner pajformen i! Jag måste skura ugnen från den där äggsmeten som luktade så fruktansvärt plågsamt bränt och vidrigt i hela mitt hem igår… Jag är äggtraumatiserad!

Lärde jag mig något?

Jodå, jag kommer aldrig mer i hela friden använda färdig paj-skit-deg!

Det är en fruktansvärt korkad, idiotisk, optimistisk idé att ens TRO att man kan göra en MATPAJ i en kakform med löstagbar kant!!!! Hela skiten RANN ju ut!!!! Brände FAST så att det knastrade och knakade när jag försökte öppna upp formen för att SKRAPA bort allt innehåll….

Jag kommer inte vara sugen på paj på länge!!!!

I nästa liv skall jag ha en kock!!!!!

Usch!

Tur håret ligger rätt idag i alla fall… Nu måste jag handla eftersom matschemat blev totalt demolerat igår kväll…. Å skura ugnen…

Vid Zeus, låt det bli nästa vecka så jag får börja jobba så jag kan lägga min energi där i stället!!!!

//a

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>