Ensamhushåll…

Söndagar är ju bästa dagen att samla på sig skratt för veckan! Mammas Nya Kille levererar skratt i radion. Agneta (skvallertanten) är min nya absoluta favorit!

Lyssnade på Parlamentet igår (TV4 30/8-2015) medan jag gjorde annat och hörde ett klockrent svar i omgången ”Klart man hänger med”. Frågan löd något i stil med hur man definierar ensamhushåll och David Batras svar var: Chips, pizza och näthat!

Det ligger mycket i det svaret.

För är det något som varit på tapeten senaste tiden så är det allt hat, inte längre diskret näthat utan öppet hat som plötsligt legitimerar vem som helst att bli primater, grabba påkarna (golfklubbor etc.) och bara frikking go anarki!

Jag tänker på det Jonas Gardell sa på en av sina shower (möjligtvis Livet) att det är skönt att skratta för då glömmer man bort att vara rädd! Jag tror det var därför jag skrattade gott, för jag blir rädd av den mörka utvecklingen som sker.

På riktigt!

//a

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>