Höstmode -Och?!

Jaha, nu var det alltså den här giren jag inte hann med. Ena dagen är det varmt och skönt, man klarar sig med kofta och oftast har den inte ens behövts. Så kommer dagen då man går till bussen (efter att ha hunnit spa:at och gjort hårinpackning innan klockan ens var 07!) och konstaterar att ”Shit, jag fryser”

Jag skall inte överdriva och säga att jag ägnat hela dagen åt att grubbla på vad det är för jacka jag kan tänkas behöva ta på mig MEN tanken har gått genom skallen mer än en gång. Jag känner att långbyxor börjar vara högaktuellt OCH strumpor! Det är ingen hejd på hur fort det vände och blev kyligare.

Snudd på magiskt -Själv uppskattar jag oerhört höstluft, kalla, klara dagar fylld av färg. Även ruggiga dagar går absolut an, bara jag får krypa upp och tända ljus när jag kommit in. Nu är jag tämligen trött och slut efter denna speedade dag och jag misstänker 99% av mina kollegor är likvärdigt trötta efter att ha fått höra ”HÄJJA MÄJ” (a’la skvallerkärringen Agneta, Mammas nya kille) typ nonstop!

Det här med höstmode -I don’t care det enda jag vill är att iNTE frysa!

Jag får väl helt enkelt damma av min grymt fula, otrendiga, 17 år gamla skinnjacka ännu en säsong -OCH jag kan tänka mig att måla naglarna i en nyans som går mot det mörka hållet.

Häjja mäj, grymt otrendig (utan klackar och MED sockor PÅ!) men fruktansvärt i gasen och full i skratt!

//a

PS: amerikanska pannkakor var läskigt… Eller inte min favorit! Usch kommer never lagas här igen! Hurv!