Grej of the day…

Percy Jackson’s mamma gjorde det till en sport att hitta och laga BLÅ mat eftersom hennes man Gabe hävdade att det inte fanns något sådant. Nu heter inte jag Sally Jackson och min son är inte Perseus MEN jag gick i alla fall rakt i fällan! Ty sonen hävdade att det iNTE gick att göra blåa pannkakor varpå jag direkt förklarade att det var busenkelt -Blå hushållsfärg -done! Då tyckte sonen att jag kunde bevisa det till lunch.

Jag frågade om han verkligen skulle äta blåa pannkakor även om det skulle se äckligt ut? Japp, nemas problemas, klart han skulle käka BLÅA pannkakor!

Anledningen till att jag frågade är att jag, vid något tillfälle när jag pluggade psykologi på universitetet, läste om just det faktum att BLÅfärgad mat är något vi människor iNTE vill äta.

Jag vevade ihop BLÅ pannkakssmet…

IMG_6048

Det slutade  med att JAG fick äta blå pannkaka och sonen tog och fixade sig lite korv till lunch… Så gott var alltså det!

Nu skall vi ut i den vackra höstsolen!

//a

PS: Detta kommer aldrig upprepas… Lovar jag mig själv i alla fall!

PS2: Jodå, jag gjorde BLÅBÄRSpannkaka för en tid sedan och det var då väldigt äckligt (tyckte jag) sonen tyckte att det ”i alla fall var lite bättre än palt” vilket tydligen var en komplimang…

PS3: Nu är det nog!

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.