Pipgris?

IMG_6116

foto: a. holgersson

 

Seriöst!

Hemma hos mina päron har det stått en grå sådan här gummigris… I trappan.. Så man kan liksom inte låta bli att peta på den med en tå när man passerar och den låter förskräckligt. Den piper inte, den brölar… Grymt sa grisen typ!

I alla fall tyckte Ugglan det var en absolut nödvändighet att ge till sonen så han kan fara runt å skrämma livet ur mig med den där grejen! Festligt!

Hemma hos Ugglan och Tarzan finns som sagt det mesta, häromdagen sade jag till exempel att jag skulle köpa rengöring till kristallkronan -Ty att ha en sådan i köket är typ det mest korkade valet ever… Prismorna blir liksom os-fettiga och klibbiga. Men vid inköp fick jag höra om en spray som man bara sprayar och som får rinna av på en tidning under…

IMG_6117

Foto: a.holgersson

 

Så jag fick låna med mig sprayen hem och förhoppningsvis kan jag utföra proceduren under helgen.

Det blev en synnerligen bra dag idag! Har lyckats stöta på många otroligt glada och trevliga människor -Tänk att leenden kan betyda så mycket!

//a

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Åå, de där grisarna låg i en stor hög i en korg på Biltema och jag kunde inte låta bli att trycka på flera av dem… alla pep likadant förstås. Hundleksaker skulle de vara. 🙂

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Hahahaha hundleksaker… Joman tackar 😀 Nu står den i alla fall här och ser obstinat ut! //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.