Houston, we’ve had a problem…

Nix pix vi håller inte på att studera Apollo 13 och månlandningen, i stället håller vi på med att ladda ner ett spel. Sedan igår.

Att ladda ner saker kan ta sin lilla tid men det här var rent löjligt, så tillslut stängde jag av alla maskiner, ryckte sladdarna och drog iväg HEM och här tankas det för fulla spjäll.

Natten har varit mysig med en katt som kurrat hejdlöst och gosat. Dagen började i ottan med att konstatera hur vackert det är med frosttäcke ute, samt att notera att en snäcka? snigel? sladdat upp på en ruta till uterummet. När jag studerat klart kom katten och tvärnitade och satte nosen mot glaset och stirrade irriterat på mojängen som satt i vägen för hans utsikt.

Tror jag skall passa på att söka efter långkalsonger nu när jag ändå är hemma för det var underbart friskt ute! Känner mig nästan som en gympalärare med toppluva och nycklar runt halsen.

Jamen nu har vi löst ett problem, jag är redo om flera dyker upp!

//a

PS: Idag skall jag göra julskinka (eller rättare sagt HELGSKiNKA!), som sonen vägrar äta! Alltså skall jag även göra köttbullar… Allt tycks gå åt ett och samma håll numera! :-D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>