Men skidor alltså…

Men nu blir jag ju helt till mig i trasorna! Kan det vara vinter på gång? På riktigt?

Mina orkidéer som varit fula små pinnar blommar åter för fullt, köksbordet är tömt på julsaker och pusslet är limmat och lagt på hyllan. Med vardag i antågande känns det aktuellt att börja se över skridskor och skidor och hoppas att kidzen hinner få ha lite ”vintergympa” -För när jag släpade med hans skidor i strålande sol och bara asfalts vägar förra ”vintern” kändes det väldigt udda!

Det är bara fånga dagen och passa på att njuta av ljuset, kylan och allt det klara som det medför.

En annan sak jag absolut vill är att gå och se ”Ove” på bio -Men inte idag! Idag är det dags för kalasbyxor igen (vilket fantastiskt namn på nylonstrumpor!!). Sedan kan jag tycka att det känns väldigt skönt att få sätta punkt för alla helger, röda dagar mitt i veckan och slut-på-bananer-på-affären!

//a

PS: Bör nog logga in på Lärum också… Och så var det den där tanden…

 

 

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Caanita

  Du som tidsmässigt är en vecka före oss andra, hur gör jag? Torsdag ska jag städa bort julen MEN jag har två vackra röda amaryllisar och en vit julstjärna (med lite glitter) som fortfarande står i vacker fägring, det känns lite kluvet………… Hur tycker du att man löser (välfärds) problemet?

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Ahhh ett dilemma om något med julblomster (därför är mina av siden!). Men julblommorna måste få vara kvar… Finns alltid tjugonde knut! :-) Jag satte mina amaryllisar i vas när julen var över (på den tid jag hade äkta). Julstjärnor kan ju stå väldigt länge men jag glömde alltid bort att vattna så det löste sig hrmm naturligt! Jag har spårat ur tiden! Känns som att jag lever i en kokong!! //a

 2. Caanita

  Jaa, så får det bli, hade julstjärnan varit röd utan glitter vore problemet löst för länge sedan!!!

  • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

   Men vit MED glitter låter som en gnistrande januaridag! Låt den va kvar! Nån snofsig vårig kruka kanske?! :-) //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>