Ljusnande framtid…

Ibland krävs det sanna mina ord inte mycket för att man skall känna sig optimistisk och glad!

Här är det till exempel det faktum att jag kan ha på mig långkalsonger UNDER jeansen som föranleder att jag ler i mjugg.

Jag är helnöjd över den här köldknäppen -Det är så friskt att luftrören skallrar när man går ut! Allt är bättre än blött, fuktigt, äckligt regn runt nollstrecket och mörker!

Så sonen har funderat på om jag är stressad? Nope, jag är inte stressad. Jag är happy. Därför far jag runt i lyan, rycker och sliter, tvättar sängkläder och bara fröjdas över att helgerna snart är ett minne blott. Man vet ju inte längre när det är läge för lördagsgodis eller fredagsmys med alla dessa konstanta söndagar som hoppar upp här och där!

Sedan funderar jag om det är någon som har erfarenhet av råsaftcentrifug… Eller vad det nu heter? En sådan där apparat där man kan lasta ner äpplen och bär och så får man juice utan skrutt och skal? Vi är mycket intresserade och har varit ute och tittat på olika varianter. Jag pausade dock inköpet när jag såg storleken på kartongerna eftersom jag ville komma på VART den skall få plats. Anyway -Om någon känner till någon bra, lämplig maskin som kan fixa ett glas juice får ni gärna hojta.

Nu måste jag tydligen ge mig an förrådet igen -Vilket känns högst oroväckande. Sonens skidor är spårlöst borta! Jag har ett minne av att jag tagit upp dom till stugan och det känns ju allt annat än bra. Jag har ju liksom härjat en hel del i förrådet så jag borde rimligtvis sett dom. Tycker jag! Hans skumma skridskor som luktar ladugård går inte att missa men vart är skidorna?

Det är liksom så illa att jag försiktigt frågade Tarzan, i går över stora familjemiddagen om dom kanske var hemma hos dom? Nix. Minen jag fick när jag frågade om dom kunde vara i stugan var inte helt nådig…

Mysterium finns överallt bara man har rätt perspektiv!

//a

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>