Hur? -Men så här!!!

Fick oväntat besök här på förmiddagen som råkade kasta en blick mot mitt sovrum vilket ledde till att besöket hamnade därinne.

-Men… Hur har du tänkt?!? Har du tänkt?!?

Det var som att höra Tarzan kanaliseras genom en annan människa!

-Jamen så här har jag tänkt! 

Först var det givetvis färgvalet som var helt fucked up, sedan var det min plan att ta vägg för vägg som var högst diskutabel och slutligen kom frågan -Som jag ännu inte har något svar på: 

-Men HUR ska du göra med garderoben?!?

Garderoben… Den är 2,36cm hög och 2 meter bred och går banne mig icket att rubba…

Mjaaa det är alltså SISTA väggsnutten jag kommer göra i mitt projekt. Vägg 1 är helt klar, tejp bortriven, lister tillbaks, lampknapp fastskruvad, hyllor och skåp åter förankrade samt anslagstavlan på plats.

Vägg 2 är nästan klar, gardinstång på plats, tejp borta och rullgardinsfästen på plats MEN innan rullgardinen sätts på plats tänkte jag pusta bort dom tre gigantiska trastskitarna som jag ”förärats” med på mitt fönster!

Det finns en plan! Den kallas små bitar. En bit i taget. 

Att riva ALLT är omöjligt i min värld för jag vet aldrig hur länge jag kan hålla på. Idag har jag ”krampbälte” så jag är innerligt tacksam att inte allt är kaos och oreda utan att jag följt min plan! Övriga dagar, då det konstanta molet ligger på blir jag trött så mitt i allt i hop behöver jag pausa, vila och det går inte om hela hemmet stormar!

Jag behöver ”lagom” projekt för att garantera att ro i land det hela och det kommer jag göra… Tillslut i mitt, numera, aquamarina sovrum…

…det var ju bara frågan om garderoben… Besöket nämnde ”kofot”… Jag tänker ”domkraft”… Tror jag skall konsultera sonen HAN har garanterat en lösning på pseudoproblemet som är höst reellt i mitt lilla projekt!

//a

PS: sonen vill åka och kolla färg till sitt rum….

PS2: Fick i allafall bra tips hur jag skulle fixa snyggt upptill, mot taket eftersom jag tycker det ser knäppt ut med tapet som kryper där uppe!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Caanita

    Jag har sett i tv-fixarprogram att de har ”målat in” bokhyllor, skåp osv i samma färg som väggen, ganska läckert. Skulle det vara något för dig?

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Bra!! Tack! Jag gillar konstruktiva förslag!! Just nu kör jag strutsmetoden och försöker inbilla mig att ”den delen” av rummet inte finns… //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.