Katten musen…

IMG_5372

För många år sedan fick en av mina brorsöner komma fram i cockpit och träffa kaptenen -Detta efter att ha ritat en teckning åt dito föreställande kaptenen som SvampBob Fyrkant! När jag bad honom berätta hur det sett ut där framme i nosen på flyget svarade han med en djup suck:

”’-JaAaa du det var katten musen tiotusen knappar”

Mer än så var det alltså inte, jag fick ingen mer rapport om hur det är längst framme i ett flygplan, det var kort, koncist and down to the point.

Idag fick sonen sommarlov, det är något som slår an i mitt hjärta när jag ser de grönskande träden, syrenen och jasminen som blommar, den svenska flaggan som fladdrar i den loja vinden och dom spröda skira tonerna av barnröster som sjunger ”Den blomstertid nu kommer” -Det ÄR speciellt.

En god vän frågade mig igår om jag kom ihåg känslan av att få sommarlov -Visst gör jag det. Jag har inte glömt men jag är tacksam över att bli påmind för att verkligen kunna vara på sonens level denna dag.

Under avslutningen stod jag och pratade med en vän, det var fint och roligt att få den tiden!

”-Det känns som att det går så fort nu… Det blir 6:an, 9:an sedan studenten…” sa jag

”-…å sen är man 93 och sitter på hemmet…” fyllde min kompis i och så skrattade vi och knuffade på varandra.

Det var också kort och koncist och lite down to the point hur det kan kännas i föräldrahjärtat.

Här har inga storslagna planer för denna dag mer än att äta jordgubbar! Vi har firat som vi brukar med att åka ner och äta lunch på stan tillsammans med Ugglan och Tarzan, vi hann med Eevas och Lekia (ballonger är ett MÅSTE inför framtida stugbesök!) innan Tarzan skjutsade oss hem till dörren (och gudarna skall veta att det behövdes i dag!! -Dock helt annan story)

Sommarlov -Ett magiskt ord, kort, koncist och down to the point!

//a

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.