Monstermorsan…

Jag vill ju gärna slå ett slag för diskbänksrealismen och tro mig, mer verkligt än så här blir det inte i mitt hem!

Idag titulerar jag mig själv som ”monstermorsan” och sonen har skrattat och konstaterat att ”du är ju inte trevlig”. Här råder sömnstörning i kvadrat.

Jag är hyperkänslig för störd sömn (för jag ÄR redan trött, har feber och ont som normal läge!) och nu är det flera nätter som varit som en enda lång mardröm -Sonen är förkyld och jag tycker synd om mig själv! Han håller på hosta sönder strupen och jag vaknar vid varje host host. Man är underbart ego när man är monstermorsan men det positiva i ynksången är att sonen och jag kan skratta och köra med öppna kort! Han vet att det på inget sätt är hans fel att jag smäller i skåp och muttrar åt dumma sladdar, det är bara jag som är trött som ett troll. Å det är okej.

När sonens far ringde för att kolla läget förklarade jag surt att jag tänkte erbjuda sonen en chipspåse till middag -Sedan skrattade vi båda och han konstaterade att ”jaha, läget är SÅ!” Han vet också att även om det är sonen som är sjuk så påverkar det mig och min löjligt klena hälsa också. Det räcker -Empati (och utrymme att få låta som hulken mellan varven!).

På tal om MAT -Vi har haft förmånen under dessa dagar att Ugglan lagat mat och Tarzan levererat till dörren -Hemkört så det skriker om det! Sonen trodde den delikata älgköttgrytan var thaimat då den kom i en folieform men höll med att det var mycket godare med en ”riktig” köttgryta. Mormors köttbullar var självfallet långt mycket bättre än mina. Jag är innerligt tacksam för denna backup! Det är inte alla ensamstående föräldrar som har den hjälpen.

Chips blir det inte, men potatisbullar och Ugglans lingonsylt, jag kan tänka mig att riva lite morötter till men sedan är det nog.

Nu skall jag vika lite… OM jag fattar mönster idag vill säga… Kan nog bli lite hur som helst!

//a

PS: HAHA! Jag kom på att jag har BULLAR i frysen.. Nu jäklar skall fikas!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.