Ångest ångest…

Jag citerar ur Pär Lagerkvist Ångest

…Ångest ångest är min arvedel.

Min strupes sår

Mitt hjärtas skri i världen…

Jag har varit en usel bloggare men jag har behövt skriva ett CV! Det är ungefär det svåraste någon kan be mig att göra!

Jag kan skriva om katter, pussel, idiotiskt internet, sköljmedelssnor i torktumlaren men ett CV på två sidor får mig att tugga hår!

Det är för att det är formellt, det skall följa en mall, det skall vara en viss formalia och jag blir liksom paralyserad!

En annan likvärdigt laddad uppgift är att åka och handla. Nu har jag parerat handling sedan slutet av november, jag har liksom inte hämtat mig riktigt efter att kylen brakade sönder.

Men mest av allt har jag inte gillat läget att lilla älskade Ica raketen blivit ett stort kvantum.

Dom handlingar som gjorts har varit allt annat än vanliga veckohandlingar. Men efter att ha ätit upp allt, inklusive sista moroten var det dags för en klassisk veckohandling denna eftermiddag.

Sååå mot min känsla åkte jag mot nya kvantum, där fanns varken morötter eller intressant vitkål men jag har i alla fall  bunkrat nudlar om inte annat!

Det är dags att det blir vardag. Jag känner att jag behöver det nu. Jag är ju laddad för det här nya året.

Har ju faktiskt hunnit med att åka tåg redan -Till och från Ö-vik, när det var som kallast. Väldigt nöjd och imponerad över hur snabbt och smidigt det var.

Nä nu stänger vi julhelgerna tycker jag och lotsar fram transporter med färska råvaror. Jag vill ha vitkålssoppa den här veckan, kan liksom behöva ladda med vitaminer och antioxidanter inför alla uppgifter som ligger framför mig!

//a

2 kommentarer

  1. Caanita

    Jag tycker att du ska hänvisa till din blogg och låta den tjänstgöra som cv. Arbetsgivaren kommer snabbt att inse att ingenting är omöjligt när det gäller dig. Kom igen och bryt ihop och lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.