Läskiga morsan…

Jajemen, jag är läskiga morsan!

Väcktes runt 04:30 av katten som tydligen genrepade akten ”Att spy en hårboll”, dvs hela registret med ljud och action utan faktiskt leverans. I alla fall klev jag upp. Satte mig och klassificerade lite svar till enkäten, dvs så gott det nu gick med en katt som låg över allt och rullade.

Sedan blev nog katten sur över bristande uppmärksamhet, så hon ”råkade” kissa utanför lådan…. Så före 06 hade jag skurat och diskat kattlåda samt bytt grus. Det var rätt skönt med en tidig start eftersom jag hade möte nere på stan 08:30

När mina åtaganden var färdiga, när jag fått i mig lunch och landat hemma slocknade jag. Japp, så blir det för sånna som mig! Skalman uti fingerspetsarna.

Somliga tycker att jag är läskig och sur -Nja, inte riktigt, däremot är jag fokuserad och har inte tid att jiddra om russin!

Nu skall jag försöka lokalisera laserpekaren så att katten kan ha sitt gatlopp lite tidigare än igår, vi kom hem så sent från frisören att det var helt uppochner med alla rutiner -Det blir kanon att få låna päronens katt så att dom kan partaja tillsammans!

Imorgon hoppas jag att min nya tavla får komma hem och på plats men först av allt önskar jag en lugn, lång, skön natt -Ibland undrar jag om sömn är över-eller underskattat?!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.