Såpa-manus….

Dagen började bra som Umebo -Nytt scoop med lite kittlande dramatik presenterades i VK om ”Riverside” –Strandpromenad på Tegssidan! Lät jättespännande med projekt och tvister som ”bara försvunnit”…

Så nu, när jag tänkte sätta mig ner och sätta mig in i dagens avsnitt i dokusåpan, började jag läsa vidare, bland annat Hans Lindbergs blogg och VK’s följande artikel -Ja, då kändes det spontant som att luften gick ur scoopet som en ballong som flyger iväg utan luft.

Så inget skenande blodtryck denna dag -Är så himla tacksam för dessa episoder och snackisar som ändå blommar som lupiner just nu! Jag gillar kreativitet!

Annat jag är tacksam för är att katten åkt och jag får dricka kaffe utan kattsvans! Jag är nöjd över att ha hjälpt Ugglan att handla denna apokalyptiska dag på Ica Kvantum, jag är så glad över att jag nu kan ta en siesta!

Har även hunnit diskutera ”VÄDRET” med grannen och vi konstaterar att det är kyligt, men jag har det just nu hellre så här än den där kvava varma luften där man inte kan röra sig utan att svettas som en vattenspridare! 14,2 grader i Umeå med en diskutabel himmel.

En annan bisarr sak jag gjort senaste kvällarna är att kasta något i våran container som står 20 meter från min dörr -Igår rök ett klassiskt hockeyspel som varit trasigt och stått och samlat DAMM under en säng i ett antal år! Fick också nog på en hylla som jag sågat snett och vint så den fick också åka i containern. Hittar titt som tätt saker som är ypperligt att kasta när man går förbi, gamla krukor, stekpannor och annat tjafs -En fantastisk service och förmån att få ha en sådan här container nära tillhands en gång per år för lite spontan feng-shui….

Sedan har jag hört att det är Midsommarafton imorgon, men vet ni vad… Det är inget jag tänker jaga upp mig över!

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.