Stake & Semester!

På ett ställe i lyan ligger saker som skall med när jag gör Walk-over och i resten av lyan ligger delar som skall bli en sjukt stor garderobsvägg.

Gårdagen började med att följa PK:en för att höra hur Löfven skulle tackla Alliansens missförtroendeförklaring -Jag satt rent med kaffemuggen och kände mig taggad. Jag fnissade faktiskt! Jag måste säga att jag tycker Löfven visade mod när han gjorde omtag.

Det är väl ungefär så långt jag har hunnit bilda min uppfattning för i övrigt är jag helt insnöad på mina privata angelägenheter.

En annan sak jag fastnade för var Snapchat och att göra små inspelningar med röstförvrängare och filter -Hade hejdlöst roligt och hann lägga ut små filmer på både facebook och Insta. All kommunikation med päronen sköttes via dessa små klipp och dom hörde tydligen inte alls vad jag sa! Mycket märkligt!

Sonen är hemma och vi ser båda framemot att få göra vår semester tillsammans -Jag tänkte inleda det hela med bastu! Bastu och brun-utan-sol så att man är garanterad att se ut som att man haft en riktigt tropicalkokosnötolje semester!

Nej, hejdå kaos och dumma mojänger som hoppat ut! Nu skall här njutas och vara TiLLSAMMAS!

IMG_9394

//a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.