Dejtnight och missade JAS…

Jag undvek Nolia som att det vore en gigantisk magsjuka igår -Däremot spetsade jag öronen och vände blicken mot skyn i hopp om att i alla fall HÖRA de mäktiga flygmaskinerna som skulle göra en överflygning över området. Jag varken hörde eller såg något av det hela. Nu var jag inte ens i närheten av området så det kan ju ha spelat in, men jag var optimistisk! Den tunga himlen av moln gjorde det förmodligen inte bättre…

Däremot blev jag uppmärksammad, med en hel bilaga om Flygets dag på F21 i slutet av augusti -Turn me on säger jag eftersom jag är så svag för dessa vidunder.

Det var ju lördag också och det är ju ”dejtnight” för oss singlar -Det är ett sådant tröttsamt koncept att jag nästan måste kräkas över hela spektaklet men, tro det eller ej, så hade jag faktiskt en dejt -På riktigt och inte med Netflix!

Än en gång kom frågan upp om jag levt under en sten senaste åren… Mja.. kanske är det lite så -Fine för min del, roligt att höra vad man tydligen KAN göra och vad man bevisligen KAN köpa i den här staden. Det jag blev mest nyfiken på var det här med PEPPAR! Så nu skall det köpas peppar så jag kan dra över det mesta jag tillagar.

Så nu har jag roat mig, tvättat och packat om väskorna. Nu behövs bara kolsyrepatroner och kulor och sedan kan jag skjuta från höften några dagar till -Börjar längta efter vardag! Känns som att man kan lägga ner det här med sommar och i stället fokusera på hösten, med filtar, te, värmeljus och oerhört vackra färger!

Jag är redo för lite bilkörning… På tal om det, när jag seglade ner från stugan så hade jag en ”taxi” bakom mig. Jag trodde på riktigt jag skulle få en panikattack när jag upptäckte att det var POLISEN! Jag väntade på blåljus och stoppsignal men jag som kör så laglydigt ville dom bara passera -Vilket dom med glädje fick göra!

När dom flög vidare längst 363:an var jag riktigt tacksam, det är första gången jag sett dom längst den vägen. Otroligt bra att dom syns! Det behövs!

Nej, nu skall jag och George Michael poppa vidare…

//a

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>