Relationsstatus & tärningar…

Nu är det helg, götapetter så himla skönt! Sitter nersjunken i min sköna fotölj och ser katterna galoppera förbi fram och tillbaka. Middagen är uppäten och disken bortplockad, allt som återstår är den sköna känslan av att bara koppla bort, koppla av och flyga in mot sömnen.

Min rara vän toppluvan befinner sig långt från Wi-fi och ringde för att meddela detta till mig. Inte nog med att det var wi-fi-brist, det var även slut på surf. Det var faktiskt så pass allvarligt läge att vi diskuterade hur i hela friden det skulle gå! I diskussionen om internet kom vi in på min blogg och en anhörig, hade i en arla morgontimme frågat toppluvan om vilken relation jag e.g.e.n.t.l.i.g.e.n har till Tarzan?! Var det min karl eller?

Vi skrattade gott åt det och konstaterade att min stackars far banne mig får rycka in och ställa upp på ett sätt som måste vara av ren och skär plikt och inte helt fri vilja! Det var snudd på magiskt att jag lyckades prata så pass länge med toppluvan om urskog, wi-fi och förvirrade relationsslutsatser -Det måste ha berott på att hennes kris var betydligt allvarligare än mitt urakuta behov av middag den där kvällen!

Inför helgen har Ugglan och Tarzan lämnat in sin katt till mig för lite samvaro med min katt så att dom kan jobba och greja med dörrar och fönster öppna. Så just nu flyger deras katt över min soffa, över bordet och hon var nyligen på väg att äntra gardinstången via klätterträdet. Fredagsfeeling till max!

Sonen har gjort första veckan i skolan och därför är vi båda nöjda att vi får en paus från väckarklockan. Vi firade detta genom att införskaffa ett nytt spel som hade en regelbok lika tjock som Biltema-katalogen. Spelet var riktigt roligt och vi kommer nog spela en hel del denna helg -Brädspel är ett roligt sätt att umgås mellan åldrarna.

En annan sak jag verkligen funderar över är den nya trenden med grått, blått och violett läppstift… Alternativt orange! Skitsnyggt tycker jag men väldigt ovanligt efter den bleka nude-trenden! Lite sånt tycker jag att man kan orka tänka på när det är fredag! Typ!

Sååå om toppluvans helt egna Uggla råkar läsa detta inlägg så kan jag förtydliga att när man är karl-lös då ringer man farsan när helvetet brakar lös i form av ikeagarderobsmonteringsomkräverslagborrochvattenpass! – Även om man är 300 år gammal!

Får vara nog att läsa regler om hur i hela friden man Resolving battles vs. creatures eller fatta hur man gain:ar strenght! Nånstans måste man liksom dra gränsen!

//a

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>