Da tooth…

Lite så där, fast med ena kinden mer svullen än en fullproppad hamsterkind, känner jag mig just nu!

Igår besökte jag käkkirurgen och fick ut eländet som spökat så länge för mig. Jag var livrädd och rent skakade av ångest inför ingreppet! Så blir det när man skjuter upp sånt man tycker är läskigt -He bli ba värre å värre i huvet!

Jag fick bästa tänkbara bemötande, en genuint omtänksam käkkirurg och sedan minns jag inget förrän jag vaknade till liv i min egen säng på eftermiddagen! 

Jag fick höra talas om hur jag blivit uteskorterad av två kandidater, ena kinden var som en melon och munnen ilsket röd. På huvet hade jag (tydligen) en grön operationsmössa som hade åkt upp som en atomsvamp. Tydligen har jag i allafall bytt från landstingets vita T-shirt till min privata tröja. Tydligen har ugglan fått betala för kalaset och tydligen har vi varit på apoteket (eftersom det fanns var under tanden så antibiotika sattes in!). Ja och sedan har tydligen Tarzan skjutsat hem oss.

Det är fascinerande att ha varit ”i rörelse” men helt bortkopplas samtidigt. När jag hörde om ”atomsvampen” ville jag skratta men igår var det för ömt, ont och svullet men jag fick mig ett inre leende om inte annat.

Nu lever jag på kokt ägg, hälsofil och vatten är fortfarande traumatiserad över det hela men helnöjd och tacksam att det är gjort!

Bevisligen överlever man det mesta och med det konstaterat återgår jag till Storytel och munvila!

//a

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Caanita

    Fantastiskt att du tänkte på att måla munnen ”ilsket röd” före ingreppet!!!
    Sköt om dig och tänk på att nu är det över!

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Jag målade ingen mun, den blev så av alla sprickor :-) Jag slickar mina sår ännu! //a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>