5.874 kronor…

Nu vet i allafall jag vad en kräksjuka kostar när det drabbar en katt -Priset är 5.874 kronor samt 800 kronor för nytt foder. Som tur är har jag försäkring på min katt så priset landade runt 2.500 kronor plus foderkostnaden.

Väl värt att tänka på om man skall skaffa djur -Även dom små fyrbenta krabaterna kan bli sjuka.

Detta fick mig att börja fundera på vad vården kostar egentligen? Det vill säga det där som vi människor betalar max 1.200 kronor per år för!

Men annars då?

Annars är allt bra, den här snösmockan har satt lite käppar i hjulet för dagen men jag skall snöra på mig kläderna och halka iväg för jag har en sak att göra som jag längtat efter väldigt många år :-)

Yey, äntligen händer det saker!

//a

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>