Testa något nytt…

Jag vet inte om det är det faktum att jag har både CSN, bilrep, veterinärräkningar och räntor som skall betalas ELLER om det är dom ilskna lamporna som fortfarande lyser i bilen som gjorde att dagen liksom spårade ur -Jag låter det vara osagt…

… i alla fall skulle jag lägga upp mjölpåsen på bandet på Ica och mitt i alla hets så fastnade som min sjal UNDER påsen vilket resulterade i att hela huvet liksom drogs ner mot bandet… Som en väldigt dramatisk headbang mitt på onsdag.

Gick bra, inga blessyrer utan ett gott skratt vilket behövdes i den sammanbitna stämningen som jag stormade runt i.

Sedan skulle jag testa en ny teknik att jobba med färgpennor, det kom jag på mitt i middagslagningen. Väldigt enkelt så ritar man med alkoholbaserade pennor på canvas, sedan tillsätter man alkohol och voilà så flyter färgerna ihop och blir så där piffigt. Jag var himla nyfiken på hur det där skulle gå.

Jag rafsade runt i skåpen i jakt på något lämpligt med alkohol i och konstaterade att ytdesinfektion borde fungera, jag splaschade på så att det plaskade samtidigt som jag utlovade smärre fyrverkerier (för att få sonen att komma och kolla).

Det blev inte jättebra, jag fick såklart börja med att torka ytdesinfektion som rann runt i färgen och förvisso blev det lite coolt men sonen frågade varför jag inte bara använde den genomskinliga, alkoholpennan som heter blender…

Så nu summerar jag bara dagens erfarenheter och sitter stilla!

//a

 

2 kommentarer

    • Anna Holgersson (inläggsförfattare)

      Du… jag har sagt upp mig 🙂 😀 Spanar jämt efter dig när jag är och ”roar” mig Kram //a

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.