Funderande kille

En killes tankar och funderingar

Om det vore så

Om det vore så lätt att säga det till honom. Då hade allt varit mycket lättare. Fast jag vet inte om jag ska våga säga det till han Vill ju som inte förlora han som vän. För tänk om han inte känner samma sak som mig. Fast tänk om han känner samma sak?
Och han tänker samma sak som mig. Att han inte vågar säga det till mig. För att han tror att jag ska säga upp kontakten med han. Det är svårt det här. Jag måste ta modet att säga det till han i kväll. För jag vet ju en sak men det kommer jag inte att skriva här. Men som sagt jag måste ta modet att säga vad jag tycker om han och hoppas på det bästa.

Eller ska jag vänta en stund eller ne jag måste säga det. Svårt val har jag nu. Men han är så jävla underbar. Jag gillar han så jävla mkt så jag kan inte sluta tänka på han. Gör ju det varje sekund varje minut varje timma och osv. För han är ju så jävla go och rar. Blir ju varm i hjärtat när jag är med han. Tycker våran person kemi stämmer in på pricken.

Ne nu måste jag komma på hur jag ska skriva det. Jag får återkomma senare i kväll om jag har gjort det eller inte. Men jag ska göra det. Måste bara våga före

/ funderandekille

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.