Vänstern behöver hitta sin egen plattform.

Ser att Vänsterpartiet försöker som vanligt kidnappa politiska frågor och försöka vända dem till sina egna. Nu senast gällande kärnkraft projektet i Pyhäjoki, man kan läsa på bloggen hur Vänstern försöker ta äran om att de drivit frågan. Vi i MP Umeå skrev redan 2013 en motion till KF om att Umeå kommun skulle motsätta sig detta projekt, vi hade sedan även med i vårt valmanifest inför 2014 att ta ställning mot projekt som det i Pyhäjoki. Jag är stolt att vi under denna tid legat i och nu äntligen kan tillsammans med Socialdemokraterna med stöd av en bred politisk majoritet i Umeå kommun äntligen ta ett gemensamt steg och yttra ett remissvar till Naturvårdverket om att vi motsätter oss en slutförvaring av kärnkraft i vårt närområde.

Tyvärr så är detta inte första gången som Vänstern försöker kidnappa och vrida frågor till sina egna, man ser fler och fler ogrundade populistiska utspel…senast på KF påstod Vänstern att de ej alls stödde beslutet om Vallberget….om jag minns rätt så var de med och röstade igenom beslutet och var för Vallberget när det var uppe i KF, fegt att vända kappan efter vinden tycker jag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>