Det går bra nu…kompis det går bra nu

Idag nynnar jag på rapparen Petters låt -Det går bra nu. Igår fick vi det glädjande beskedet om satsningarna från regeringen på tågtrafiken här uppe i Norr. Idag kom ytterligare goda nyheter från trafikverket om att Västra länken blir av.

Västra länken är en avgörande pusselbit för att få en förbättrad luftkvalitet i centrum och nu kan vi dirigera om tungtrafik och genomfarts trafik till en mer effektiv körrut. Västra länken möjliggör även goda möjligheter och ger  förutsättningar att vidare utveckla en infrastruktur för fossilfritt resande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>