Fas 3 SKROTAS

Förlåt mig VK för att jag publicerar den här länken och varför publicerar ni inte detta?

Fas 3 skrotas, 152 mot 149 efter het debatt i riksdagen

Regeringen åkte på stryk idag, 152 mot 149. Riksdagen vill inte att några fler ska slava, eller snarare sagt, vänsterblocket vill inte att någon ska slava. Högerblocket vill mer än gärna det.

Det är för det här vi har demokrati, och jag är glad att det fungerade den här gången. Enligt Aftonbladets röstning vill hela 80% av folket ta bort Fas 3. Varför var alliansen så otroligt korkade(förlåt) att de inte såg riskerna med det här förslaget från början? Att arbetsgivarna får betalt, för att någon arbetar för dem, medan de som arbetar endast får praktiklön för riktigt arbete.

Sedan behöver jag väl inte nämna att man kan bli placerad var som helst mot sin vilja, vara tvungen att praktisera och när företagen antingen måste anställa eller tacka nej slussas Fas 3 till nya arbetsgivare. Där samma procedur upprepats. Man ska inte behöva ta vad som helst, inte ens om man är långtidsarbetslös.

(Det sovande folket, jag vet nog vad du vill herr Reinfeldt)

Jag är FÖR en vettig metod, men definitivt emot Fas 3. Slavarbete, det låter inte alls så dumt i Galen Pannans öron. Det är precis vad det är.

Solen skiner ute.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.