Svängiga Göran Persson

Tidigare ordförande för sossarna och nu ordförande i Svea Skog mm.

Han är en mycket lustig man Göran, minns för 2-3 år sedan då han dömde ut skogsbruket. Sedan har han kommit med det ena och det andra nu senast i en tidning som jag ska vara som en testpilot för där kom han med att vi ska satsa mer på utveckling av skogsbruket, det är ju rätt i sig när han väger på en avskrivning som pågått i 20 år.

Nu pratade han också om sin lagård som han har sina djur i och som han brukar ta sig upp till på lördagarna, låter inte så Göran Persson men vem vet det kanske finns en tendens.

Man får säga vad man vill men han är en härlig pers(s)on som kanske inte borde ha lämnat om man ser till sossarnas bästa, deras nuvaranade partiledare är nog betydligt mindre virke i.

En fördel med Göran Persson är också att han gjorde moderaternas ide till förändringar om dom var bra, nuvarande Löfven han inser inte finessen i saker och ting förrän det har visat sig då inser han och ångrar sig.

Hur ska det gå om sossarna får ta vid och börja laborera med en så i världen skadlig och välskött ekonomi! Det värsta är att när det finns cash i botten då kommer det ta en lång tid innan det märks att man fifflar med bidrag mm.

 

Lustigt att så många framstående personer är intresserade av skogen, det kan ju bero på att vi byggt upp ett samhälle runt skogsbruket! Det är något man bör tänka på innan man röstar igenom miljömålsreformer som kostar en jävla massa för privata markägare!

Persson borde titta på inlösenfrågorna och ge sin åsikt, vore intressant att höra.

 

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.