Fullt upp är livet

Tider av olika sorters arbete och en hel del funderingar. Våren är en tid jag trivs bra med, man kan planera sommarens projekt på gården och vädret blir bara bättre, idag när lågtrycket dragit in kanske det inte känns så men man vet det ändå.

En intensiv sommar för en politiskt intresserad blir det nog minst sagt, det börjar i helgen, på lördag har vi förbundsstämma med moderaterna i Västerbotten.
Jag och Tomas Nilsson har 2 motioner som jag ska försöka redogöra så gott det går, dom rör äganderätten som är något vi i Sverige verkligen bör bejaka när Vänsterpartiernas ideologi är motsatsen. Ser halvlovande ut såhär i förhand vilket känns roligt när jag och vi brinner för frågan.

Mer om det efter stämman kanske.

Har varit ganska mycket på slutet därför har jag inte bloggat, helt enkelt.

Nu mer tar ju gymmet upp 3 kvällar i veckan också! Igår hade jag med mig en granne också, känns kul att vara den som öser på med nyttigheter! Förut har jag jobbat hårt morgon till kväll, nu har jag bytt 6-9 timmar/vecka mot fys träning och det känner jag är något för mig och numer är jag aldrig trött, för en månad sedan var jag trött mest hela tiden! Det blir en bra motivation!!!

Nu ger vi jernet framöver! Speciellt vi i Muf och Moderaterna, Vi ska visa att det är vi som är viljan själv!
Det kännetecknar en Moderat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>