Tränar och begrundar..

Härlig kväll på gymmet.. Roligt när man träffar så många man känner mer eller mindre som ofta börjar små prata politik och som ofta kommer rösta höger om sträcket!

Ikväll körde jag lite nya muskelgrupper efter tips av en ”ny kompis” som jag faktiskt träffade på vännäsgalan. Trevlig kille

Är fast i tränings svängen inser jag och om jag är glad för det!!! Gick trögt komma igång men nu längtar jag dit framåt kvällarna!

Tittar då och då på Elisabeths Facebook sida och följer kommentarerna runt hotet hon fått och det är tråkigt att människor håller på hotar dom få som vill engagera sig politiskt!
Man ska komma ihåg att hon är en av dom som gått från så att säga ett ”vanligt arbetsliv” till att bli riksdagsledamot, såna ska vi vara extra måna om. Med det sagt ej sagt att det är ok att hota andra politiker eller vem som helst, bara att det är extra kasst agerande.
Enligt min åsikt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>