Löfven tror inte sig själv, därför darrar rösten

Är på väg upp över landet med små plantor igen, minns för ett år sedan, då var vi på väg ner till Gotland för almedalsveckan.

Roligt att ha varit med om men vill jag göra något så blir det av, i år kändes det inte viktigt, jag skulle ändå bara vara där av egen nytta och inte skulle jag tillföra något. Men roligt är det om man är intresserad av politik (och brudar).

Lyssnade på talet nu i radion och inser att socialdemokraterna vill väldigt mycket som inte riktigt är i tiden, lovord och ideologi men inga planer på finansiering,väg till konsekvens resonemang eller besked om de skattehöjningar som behövs.

Löfven är inte dum. Därför är jag helt övertygad om att han inte ”tror sig själv”.

Sverige är ordnat och har en god ekonomi men Sverige behöver också en ledare som kan förvalta det som förvaltas behövs. Att hålla på dumma sig med landet är riskabelt!

Vi är faktiskt ett land ”utan” svält och hunger och jag vet av egen erfarenhet att var och en mest påverkar sin egen situation. Det är det som stärker landet, det säger sig självt.

Det vet Löfven också men han är inte ärlig.

Trodde faktiskt socialdemokraterna var mer samlade men det är dom tydligen inte.
Men om det vore möjligt i ett samhälle allt det som lovades så visst, jag kan hålla med om att det vore en vacker väg att gå.

Socialismen känns inte skarp tycker jag, men men

Fredrik Jacobsson (m)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.