vandring genom västerbotten med hundar o vagn

Se varje dag som en ny utmaning

Stugun vid lunch-tid

2013-08-02
kl12.03
Ja då var vi i Stugun, det går framåt, men inte just nu för värmen trycker på, hundarna nybadade, och söker skugga. I går på eftermiddan o kvällen fanns det inte någon kontakt med ytter-världen, men det går desto bättre nu.
Nu har vi så där hiskerlikt varmt igen, försökte gå tidigt i morse, för att nå fram, men det han bli riktigt hett.
Nu kommer vi att vara här ett par timmar, ska inhandla lite torrfoder till mej bl.a. Som ni förstår går det ingen nöd på mej just nu, bara njuter i fulla drag.
Har handlat en mjuk-glass, en triss-lott, men som vanligt …. jag har aldrig turen på min sida när det gäller vinst på Triss…. Godiset var det heller inget fel på……. smakar bara mer……
Natten som var, tillbringade jag en bit utanför Stugun, stannade vid ett hus, och skulle fråga om på-fyllning av vatten, men där blev jag kvar, hundarna stor-trivdes, fick sova inne. Bjöds på allt möjligt kaffe, mat, frukost, med nyplockade hjortron o flingor, de niiiiiiii. Förstår ni att man trivs.
Förmodligen går jag fram till Kyrkan, slår upp tältet och av-vaktar kvällen, jag går nog vidare under natten.
Jo innan jag kom fram till övernattningen så stannade jag till för att fylla vattenflaskorna hos Bengt Jonsson, med en liten släkt-träff, visade det sej när jag kom upp på gården, ca. 22 personer fanns där samlade. OCH NU TILL EN NY ÖVERASKNING, vISADE DET SEJ ATT EN DEL AV DE FÖRSAMLADE HADE BOTT I LJUSDAL, ….. OCH VI HADE GEMENSAMMA BEKANTA….bl.a. så kännde de min fars bror och fru, en jakt-kompis till mej på andra sidan gatan… (klara-gatan ) oj oj …. det händer hela tiden denna sommar. helt otroliga ting.
nä nu slå jag igen locket för denna stund………. Ha de ni där ute

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.