Ungdomens (o)förstånd……

ibland tror jag CUF agerar under avdelningen…..Syns man inte finns man inte…..slänger iväg lite kontroversiella frågor som rör upp.Mest för att få uppmärksamhet! Utan tanke på att det istället får motsatt effekt.  Månggifte, en ickefråga egentligen för mig och många med mig. Avskaffa skolplikten ej heller. Men cannabis….Tja jag minns hur man kände sig när alla vapen hade hittats här i byn efter avslöjandet om det stor odlingen för 12 miljoner, tror jag det var. Det är alltså inte bara bruket som skrämmer.  Nej säger jag bestämt. Eller tokforen, ett ännu bättre ord.

Vi har ett samhälle som mer liknar……….Skit i andra sköt dig själv…… Jag håller med om att vi själva har ett stort ansvar, men detta kan ändå inte vara grunden för solidariteten. Detta rimmar illa i min värld.

Senast igår berättades om den ändå så goda ekonomi landet har och att vi genom olika förfaringssätt ändå skulle kunna förbättra för många. Ett sätt var att sänka skatterna, ett annat att den offentliga sektorn ändå skulle ha muskler att öppna upp plånboken.

Jag gillar inte det skvalpiga vägen skutan går….

 

 

En kommentar

  1. Sven.

    Det finns faktiskt vuxna som har ännu mindre förstånd, se bara på våra sk ”förtoendevalda”, vart styr de landet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Senaste kommentarerna
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från vk.se