Redan söndag!

Oj vad fort tiden går. Nyss var det fredag och jag lämnade Umeå, mellanlandade i Stockholm, och hann med ett par intensiva timmar tillsammans med Daniel och Britta innan R anslöt sej och vi klev på tåget till Göteborg. Daniel o Britta förslog Kulturhuset som lunchställe och där njöt vi av en god lunch. Jag hann få nosa lite på deras sydamerikanska äventyr och ser fram emot ikväll när jag ska få se deras bilder på den nya storbildsteven och rå om dom lite mer.

Lisebergs julmarknad blev inte av denna gång det vi anlände till ett spöregnigt Göteborg efter en mestadels slumrande tågresa. R har inte återfått formen sedan Indienresan och är fortfarande spak i magen.

Vi har haft ett par underbara dagar och gårdagens brakfest med julbord och födelsedagsfirande var jättetrevlig. Mycket god mat och många glada skratt. Sandra blev verkligen firad efter alla konstens regler, och än en gång blir jag lite rörd och tacksam när jag känner den värme hon får från Christians familj, och det sätt dom visar mot henne.

Christian – svärmorsdrömmen själv – var på alerten ändå från frukost, efter det att vi gemensamt förberett festen under förmiddagen, så intog han med absolut självklarhet värdrollen när gästerna kom och lät Sandra vara festföremål. Sånt värmer i ett blivande svärmorshjärta. Vilken kille du är Christian!

Tack för fina dagar och vi kommer nöjda att sätta oss på Stockholmståget i eftermiddag, fyllda av glada minnen.

En kommentar

  1. Sonia

    Jag har alltid tyckt att Christian är rena svärmorsdrömmen, och lyllo mej som nu fått en egen sån i Erik.

    Va roligt att höra att helgen varit lyckad, men kan den bli annat när ett sånt gäng är samlat?! Svar Nej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.