Flygskoter?! Jag som längtar efter den ”sakta maken”

Gunnel

Upp i det blå

Jag börjar nästan misstänka att R börjat se sig om efter nya suspekta farkoster nu när nyhetens behag lagt sig efter att fjolårets dödsmaskin flygbåten införskaffades, och när jag nu läser hans kommentar om min näradödenupplevelse i pulkan härförleden. Jag uppskattar de justeringar han gjorde och komforten förbättrades visserligen radikalt, men jag ser hans notering om förhöjd maxfart och misstänker starkt att han egentligen har för avsikt att köra så fort att vi faktiskt lyfter från marken. Han har en viss för kärlek för gasreglage…eller så får han en släng av kramp i högerhanden allt som oftast…. Måste allting gå så förbaskat fort??? Jag längtar efter den ”sakta maken”

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>