Nya farligheter

Läser om svininfluensan och ”hurves nalta” Nya farsoter dyker upp när man minst anar det och sätter skräck och terror i folks hjärnor. Mexico city känns inte som något drömresmål just nu. Dessutom var det jordskalv där för en liten stund sedan. Antar att det alltid kommer att vara så här – att människosläktet kämpar för att överlista nya virus och baciller som ständigt upptäcks. Tacksam för ännu en frisk men lite ruggig dag i vårt trygga land.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>