Vintern raaa

Smygtränar lite sådär på vårsångerna i min ensamhet. Det blir dock ingen brasa för vår räkning, eftersom vi bilar till Gauto i morgonkväll. Det sägs att isen har flutit upp och förvandlats till ”salsgolv” vilket är optimalt. Dessvärre har skoterföret sett sina bästa dagar och nu återstår bara sockriga fragment av de fina lederna. Naturens gång. Det blir tidiga morgonryck nu, och vädert ser ut att bli hur fint som helst. Underbart att se fram emot en fjällhelg med allt mysigt som det innebär i form av fiske, mys och grillning – som en lite uppvärmning inför Amerrrkaresan.

2 kommentarer

  1. Gunnel

    Givet! Dessutom ett gulgrönt självlysande Titicaca. Det kan bli riktigt spännande. Hoppas kunna leverera bildbevis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>