Sällskapssjuk

För det allra mesta så sitter jag ensam i båten, men ett par gånger denna semester har jag fått med mig R. Ikväll hoppas jag att vi ska fiska tillsammans. Antingen att vi far till Hästskoforsen där min exsvåger fiskar ikväll, eller så utnyttjar vi den sista dagen på Adolfströmskortet. Det är förstås den där storrödingen som jag inte kan släppa tanken på. 2,5 kg……hmmm. Tyvärr har jag haft en elak huvudvärk hela dagen och känt mig yrslig, så jag vet inte om jag vågar fara och hoppa på slippriga stenar i en fors.

Fick nyss ännu en födelsedaguppvaktning av våra trevliga stuggrannar som kom idag. Kul med lite liv och rörelse i grannskapet. Dessutom blir det lite tävlingsmotstånd på fiskefronten….

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>