Matlagningskampanj påbörjas

Nu är det dags för yngste sonen (19) som är arbetslös att stå för mathållningen vissa dagar i veckan. Hans repertoar hittills har väl mer varit av "värmauppkaraktär" men nu ska det bli andra köttbullar av. Rent genetiskt har han bra påbrå och om detta barn är lik sin far i detta avseende finns gott hopp.

Vi tänkte börja med lasagne nån dag denna vecka och kanske ugnspannkaka. Det är bara att hoppas att R inte har influerat honom för mycket :).

 Läs min gamla blogg om "Grädda din egen musmatta" så förstår du vad jag menar.

Förresten – om du vet något extrajobb så hör gärna av dig.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. S

    Jag kan inte hitta någonstans i villkoren http://blogg.vk.se/sida/villkor/ att det inte skulle vara tillåtet att fråga efter extraknäck. Så jag passar väl på jag med då när jag ändå är i farten. Nån som har ett xtraknäck till mig? Jag har bara 48 mil in till centrala Umeå, är lat och vill ha bra betalt. Jobbar bäst mellan 9.30 och halv tio. Alla förslag mottages tacksamt!

  2. Gunnel Forsberg

    Ojoj….Regelvidrigheter vill jag förstås akta mig för. Skjortauktion,Länktips/reklam för Demensbutiken och hypotetisk ”Bortskänkes mot annonskostnad” av familjemedlem kanske räknas dit, men hoppas att Vk tar mig i kragen när regeltolkningen inte fungerar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.