En skiva till morgonkaffet?

Här var det dax för "modernare tongångar". Man satt som klistrad vid högtalarna och kände att detta var fräscht, detta var framtiden. Man lusläste konvoluten och gjorde sig till vän med artisterna. Min lycka när jag fick skivan "Julkväll hos Sjöströms" var klockren. Min alldeles egna första EP……

Etiketter: ,

6 kommentarer

  1. S

    åh har du Elkvartetten? Som jag undrat vart den tagit vägen. Jag gick igårkväll och nynnade på ”Jag vandrat allén på en lång ödestig”, tror faktiskt jag minns hela trots att det är minst 40 år sedan jag hörde den.

    PS. Det funkar bra med feeds, men eftersom jag då kan läsa dina inlägg direkt i mailen så kan jag inte göra tummen upp, så jag återgår till det manuella sättet. Det måste väl också bli missvisande i statistiken på hur många som besökt din sida, eftersom man inte behöver gå hit när man prenumererar på dina feeds.

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2009-09-27 09:59)
    Hallå!
    Elkvartetten ligger kvar i skivskåpet hos mamma – i allafall fodralet. Jag fotograferade av en massa skivor när jag var hemma senast. De väcker så mycket nostalgi!

    Hur det funkar med feed och statistiken det vet jag faktiskt inte. Men kul att du är här i vilket fall som helst!!

  3. Pia

    Åh vilka minnen som kommer över en, själv var jag hopplöst kär i Kjell Samuelsson så till den milda grad att jag klippte ut honom från skivomslaget och satte in fotot i mitt album och dessutom skrev jag dikter som handlade om honom…..Jag vet det är inte vettigt man hade inte så mycket för sig i Sorsele…………..Dessutom så hittade min bror dikterna och läste upp dom för sina kompisar(jag har inte förlåtit honom än)

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Pia (2009-09-27 14:43)
    Usch vilken kymig brorsa!! Tvålfagre Kjell var inget dumt blickfång på den tiden det begav sig…Eller kan det ha vari så – att de tedde sig snyggare och mer åtråvärda ju länge in i bushen vi bodde?? Till och med Kjell och Odd var en aning hotta!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.