Partytajm

På med finstassen, in med magen, på med klackeskorna, ut i vintermörkret och med kosan styrd mot festsalen på Nolia. Dags för årets Umeågala. Trevligt men lite konstigt känns det med party en vanlig torsdagskväll. Hej hopp!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Sara Korpela (2009-11-12 22:33)
    Vi skippade första fotoracet för det var sådan kö…men det finns en viss risk att vi dyker upp på Umeågalans egen bildserie – om vi fastnade förstås. Umeås hottaste mormor!!!! Det gillar jag skarpt! Fast just nu är jag ganska kall:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>