Sovmorgon

Vi har haft en riktigt lat mysmorgon och nu stundar en sen frukost med ägg, oopsies och kaffe. Oopsies är ett slags bröd på ägg, keso, fiberhusk  och diverse nyttiga frön. Känns som ett riktigt bröd men med få kolisar i. Vi fortsätter ihärdigt med vår lchf-diet frånsett enstaka fusktillfällen – allt för att komma i någorlunda form inför medelshavsseglingen i maj. Påsken blir dock en utmaning. Utematen har en tendens att vara mjölbaserad – palt, pannkaka, mackor eller pytt i panna är ju typisk och praktisk utomhusmat.

Etiketter:

4 kommentarer

  1. Gunnel Forsberg

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-03-27 10:54)
    Det går bra, men känns lite segt i etapper. R är -6 kg och jag är -5. Detta enbart med kostomläggning. Inga nämnvärda utökade fysiska aktiviteter har tagit fart – skall erkännas men i takt med att man känner sig lättare blir det även mindre motstånd till att röra på sig. R kan känna sig nöjd snart medans jag har minst 5 kg till att bearbeta.

  2. Annelie i Texas

    ”Brodet” later valdigt intressant – vore kul om du kunde lagga upp receptet! Min son har celiac sa han kan inte ata ”vanligt” mjol och vi letar standigt efter nya alternativ.

    Ha en skon var!

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Annelie i Texas (2010-03-28 05:22)
    Hej Annelie! Nu har jag lagt in receptet i en särskild blogg. Du kan googla på Oopsies lchf, så får du fler varianter på denna typ av bröd. Lycka till och ha en fin vår även du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.