Fiskereportage

Ett inplanerat fiskereportage  blev inställt på grund av snövädret som ger dåliga förutsättningar för bra foto.  Har istället roat mig med snöskottning – det exotiska nöje som vi  norrlänningar så ofta har möjlighet att utöva. R är ute och gullar med gammtraktorn och själv ska jag roa mig mig med påskföreberedelser inför fjällresan. Ett försenat födelsedagsbesök till kära storasyster i Sävar ska oxå hinnas med  idag.  I morgon kommer även kära syster S på ett av sina sällsynta besök frän Gävle. Ser verklgen fram emot att få "söra" och uppdatera oss om livet  och tillvaron.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>