På tapeten

På distans väljer vi tapeter – R i Sörfors och jag i Ulriksdal – en riktig utmaning borte störresort`n. Kl 23.00 en måndagskväll lyckas vi hålla en neutral och samarbetsbenägen ton på telefonsamtalet samt  komma överens om tapeter till två rum. Målaren är redan på plats och vi gör en uppfräschning innan vi säljer huset. Typiskt att vi inte kunnat komma till skott tidigare och faktiskt hunnit njuta av de nya tapeterna innan husförsäljning påbörjas.

Nu är jag så sakteliga på väg hem och imorgonbitti landar jag på jobbet igen. Pang på rödbetan. Rakt in i verkligheten. Min "tentamen" på demenssköterskenätverket gick bra och jag valde att berätta om hur vi  valt att jobba med riktlinjearbetet i Umeå. Jag inser att vi ligger långt fram/bra till och har hunnit med väldigt mycket redan. Lite märkligt känns det att det nog var min sista insats i det nationella demenssknätverket. Nu myser jag hos Daniel o Britta i Ulriksdal innan jag tar morgonflyget direkt in i arbetsdagen. Det är mycke nu!

2 kommentarer

  1. annkristin

    Hej Gunnel!
    Ja det är knappt man hänger med..än är du här o än är du där..:)..ja huvudsaken är ju att du hänger med själv..;)
    mycket som händer för dig..roliga spännande saker..ska bli roligt att följa, för jag utgår att det ska bloggas från fjällgården oxå..?..verkar ju hur mysigt som helst..!
    för mig är är läget att allt gått bra..börjar jobba om en vecka..ska bli kul..:)..hinner jobba sex dagar o sen semester..:)..
    ha en fin tisdag..o skönt för dig att komma hem..:)

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till annkristin (2010-06-01 16:50)
    Ja det är ett fasligt flängande som du säger, och inte är det någon ljusning i sikte de närmaste veckorna heller, utan flängandet fortsätter! Du kan utgå från att bloggandet kommer att fortsätta ett tag till i alla fall, oavsett vart jag befinner mig:) Vad skönt att det verkar ha gått bra för dig och att du är åter i arbete igen. Vad lagomt att jobba en vecka innan semestern:) Önskar dig en fin sommar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.