Sandragumman

Sandra fiskar en liten stund mellan två febertoppar, sin mors dotter ……

När barnen blir sjuka – även om de är 28 år – så känns det i mammahjärtat. Sandras semester fick en tråkig vändning med eskalerande febertoppar nu inne på sjunde dygnet. Sedan hon i förrgårkväll åkte in först till sjukstugan i A-plog för vidare transport till lasarettet i Piteå har jag henne ständigt i tankarna. Ingen behandling hittills har hjälpt och idag blir det röntgen. Jag hoppas att hon snart blir bra och får komma hit till oss igen. Lille O sken som en sol i morse när han fick höra mammas röst i telefonen, men han tycker att det här hotellet hos Mormor o Morbert  inte är så dumt heller.

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

  1. Birgitta

    Tråkigt för er när någon blir sjuk under semestern och jag förstår hur delade känslor ni alla får. Man är ju mamma så länge man lever och det är säkert också jobbigt att vara partner till den sjuke samtidigt som mamman själv ligger och tänker på hur ni har det. Hoppas allt går bra och att ni hinner mysa lite innan semestern är över.Kram

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2010-06-28 10:28)
    Tack Birgitta! Ja vi håller tummarna att hon får krya på sig och hinner njuta av allt det mysiga som Gauto har att erbjuda.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.