O-orienterad i tid och rum

Jag är visst tydligen inte riktigt orienterad i tiden som trodde att det var Alla helgons dag idag. Inser dessutom – om jag inte är felunderrättad att det är i natt som vi ska ställa tillbaka klockan och få en extra timme att sussa. Här lyser fortfarande flitens pannlampa på R som för en stund sedan helt sonika kapade min synt och spelade vilt och hämninglöst rockiga och jazziga bakgrundskomp utan pardon. Det han inte har i tonöra har han i rytmkänsla karln. Det var en syn att se honom i snickarväst rutigskjorta och pannlampa jazza loss. Till sist lyckades jag återta mitt instrument och kvällens örhänge blev definitivt – Come fly whith me. Nu ett sista arbetspass i banankartongsvärlden innan John Blund får tillträde.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>