Annandagsäventyr

Gjorde Sven o Marietta sällskap till de omtalade tjärnarna på Bäno. Det gick bra att köra skoter, förutom  en lite försmädlig  tur på sniskan i lössnön. Fridfull tystnad , alltid lika härligt att få stoppa den den maggotladdade pirken i hålet och hoppas på det där häftiga tunga rycket. Tyvärr fick jag ingen fisk men får väl komma igen en "annandag" 🙂 På hemvägen fick jag se en stor flock vita vackra ripor som kom flygande genom björkriset. Det kändes stort. Idag skulle vi få äta julhare hos M&S, men Robbans hälsotillstånd tillåter inga utflykter så vi fick skjuta på haren någon dag. R sitter i allafall upp idag och strax ska vi avnjuta ett gott eftermiddagskaffe med dopp. God fortsättning alla läsare. Har ni det bra?

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

  1. Erik

    Jo här är det bra. Jag har kommit till mitten av julklappsboken, ”Barn 44”. Någon överbliven lussekatt slinker ner med hjälp av julmust. En lagom slösat med andra ord.
    Tjingeling

  2. Maria Skiddi

    jo, phieeeuh! mina 53 tim arbetstid är slut, jag gick i mååål, åsså har jag varit på bio då jag slutade ikväll, ”Narnia”…jag äslakr allt med fantasy, kostymer, smäktande kärlek å klänningar med lyft!=) Hehe!

    Ha det gott, vi har alltid roligt åt dina fina inlägg även om din make borde ringa mansjouren efter en date med dig snart =)))

  3. Kerstin Oskarsson

    Vi har det bara bra. Varit till Dans Mamma och make på middag i kväll. Gerda var väldigt nyfiken på kusin Elias spel han höll på spela. Hon försökte komma åt det hela tiden 😉

    Imorrn blir en ”mellandag” då inget händer.
    På tisdag får jag träffa min underbara barndomskompis Ida med familj, som är hemma över julen. Ska bli SÅ roligt!!

    Kram på er och hoppas R snart är på språng igen 🙂

    Kerstin

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Kerstin Oskarsson (2010-12-26 23:11)
    Jul,barn, spel,släkt och vänner. Det låter som om ni har haft alla bra julingredienser! Ha en fortsatt fin jul och naturligtvis önskar vi er ett riktigt gott nytt och händelserikt år! R hämtar sig så sakteliga:)

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2010-12-26 22:32)
    53 timmar!! Oj, det lät ansträngande. Hoppas att du har en fin ledighet framför dig nu med en massa trevligheter:) Ja stackars R han har det inte lätt i mitt sällskap;) Önskar dig ett gott slut på detta år och ett riktigt fint 2011

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.