Akvarelltankar

Funderar lite på att söka fram mina akvarellfärger och prova på att måla. Jag har aldrig provat på allvar förut, men det kanske är som med skrivandet – att det plötsligt bara finns där och kommer ur själen och fingertopparna alldeles självklart och naturligt. Här finns så oändligt många färger skiftningar och motiv i naturens skönhet. Robban sitter här bredvid och ser ut som en alldeles lämplig modell : Glommersare i motljus…eller kanske ett stilleben med skinnbyxen rutigskjortan och storstövlen…eller varför inte lite kroki…med namnet Hwintervit…..Han har ju varit lite blek och kroki på sistone:))

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Christin

    Hej Jag brukar läsa din blogg, du skriver så fantastiskt bra, dina jul minnen var helt underbara,det var precis så man kände och längtade.
    jag är Unebo jobbar inom äldrevården jag har lyssnat på dina föreläsningar några gånger. Apropå akvarell, vilka fantastiska motiv du har omkring dej nästan för vackert!!! du får måla känslan.
    Jag kanske dyker upp med ett akvarellblock till sommaren,vem vet!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Christin (2011-01-06 17:51)
    Hej Christin! Tack för en rar kommentar! Jaså du målar?! Jag kan behöva några levande förebilder som visar sina målningar och ger lite råd, så du är välkommen hit:)Härligt att du kände igen dig i julkänslan från ´barndomen:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.