Himlen runt hörnet

Kvällens gourmetkick tagen direkt ur naturens gudomliga skafferi blir nykokt Tjaktjaureröding med citronpeppar, skivad kall mandelpotatis och bregott på Stenbergs mjuksega tunnbröd. Till detta något kallt och sprattligt. Det ger oss en välförtjänt försmak av himlen efter  en intensiv men lyckad arbetsdag. På en skala från1-10 av njutbara saker, bli detta en klar 12:a. Gokväll gott folk!

 

 

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Marlene Jonsson

    Det finns nog inget som är så gott som röding. Även vi hade det på menyn idag. När man har röding i frysen är man rik.
    Alltid roligt att få följa dig och dina näringar i bloggen.
    Trevlig helg!

  2. Gunnel Forsberg

    Ja Marlene, röding i frysen är rikedom, och den är faktiskt som bäst när man bearbetar den minst. Salt peppar, kokt eller stekt – alltid njutbar. Kul att du följer vårt äventyr. Fortsätt att läsa och som alltid så uppskattas kommentarer varmt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.